Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

Το Ε.ΠΑ.Μ. πέθανε, ο αγώνας του ΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

Πέστε λοιπόν στον ήλιο νά ’βρει έναν καινούριο δρόμο
Tώρα που πια η πατρίδα του σκοτείνιασε στη γη
Aν θέλει να μη χάσει από την περηφάνια του
    Οδυσσέας Ελύτης

Ένας πολιτικός χώρος, που προσπάθησε να δώσει πνοή, πολιτική υπόσταση και οργάνωση στο "κίνημα των πλατειών", αυτο - εξουδετερώθηκε.
Ένα εν δυνάμει Μέτωπο, που πρώτο μίλησε για κατοχή της Ελλάδας από την Ε.Ε. και καλούσε τον λαό σε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, παραδόθηκε αμαχητί. 
Ένα κόμμα, που βασίστηκε στον κάποτε αγέρωχο και ασυμβίβαστο λόγο του ιδρυτή του, προδόθηκε από την ίδια την ηγεσία του.
Το κάποτε αντισυστημικό λόγω, έργω και διανοία Ε.ΠΑ.Μ. του Δημήτρη Καζάκη, δειλιάζοντας κατέθεσε τα όπλα στα πόδια του χειρότερου εκπροσώπου του συστήματος, της Τηλεόρασης.
Έναντι πινακίου ολίγης τηλεοπτικής προβολής, το Ε.ΠΑ.Μ., "σαν έτοιμο από καιρό", πρόθυμα  έδωσε το άγιον τοις κυσί και  έβαλε τους μαργαρίτας έμπροσθεν των χοίρων και τις ιερές Ιδέες της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας,  που κάποτε πρέσβευε, έμπροσθεν του Αιμίλιου Λιάτσου.
Ας μη χαρούν όμως οι νεοφιλελέδες όλων των αποχρώσεων. Τέτοιες Ιδέες ακόμα και αν προδοθούν δεν σβήνουν
Οι αγνοί αγωνιστές, οι όντως πολιτικά σκεπτόμενοι, οι πραγματικοί δημοκράτες και πατριώτες στους κόλπους του Ε.ΠΑ.Μ., αντέδρασαν δυναμικά στην "τηλεοπτική επέλαση", στην γελοιοποίηση  και στην αποχαύνωση του κινήματος που πίστεψαν. Και, όπως ήταν επόμενο, δέχθηκαν μια "περιποιημένη" διαγραφή, πλήρη παλαιοκομματικού ύφους και ήθους, αφού πρώτα λοιδορήθηκαν και συκοφαντήθηκαν, από τους πρώην συναγωνιστές τους και περισσότερο από τον πρώην ηγέτη τους, με τον "παλιό καλό" αυριανιστικό τρόπο
Έφυγαν όλοι με το κεφάλι ψηλά, έτοιμοι για νέους αγώνες, μακριά από την αποφορά της προχωρημένης σήψης του Ε.ΠΑ.Μ.. Έτοιμοι να υπερασπιστούν, να κρατήσουν ζωντανή την Ιδέα που αυτοί πρώτοι απ' όλους πίστεψαν και στήριξαν.
Μαζί τους κι εγώ, υπερήφανος για έναν ακόμα καυγά, που θα μου επιτρέψει  να "μείνει η σκέψη μου υψηλή". 
Μακριά από την μιζέρια και την δυσωδία του συστήματος της τηλεδικτατορίας, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.   
Στο παρακάτω σύνδεσμο η "Πολιτική Δήλωση ρήξης με το Ε.ΠΑ.Μ." , διαφωτιστική για όσα μας οδήγησαν εκτός Ε.ΠΑ.Μ. και εντός πραγματικών αγώνων για την δική μας Πατρίδα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου