Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

Η νομιμοποίηση του κωλόπαιδου


Με το ν. 4.356/2015, η Βουλή των Ελλήνων θεσμοθέτησε την συμβίωση μεταξύ ομοφύλων, εξομοιώνοντάς την με τον θεσμό του γάμου.
Χαίρουν και αγαλλιούν οι προοδευτικοί φωταδιστές, με πρώτους φυσικά τους συριζαίους, που ακόμα ένα ατομικό «δικαίωμα» κάθισε βαρύ στο σβέρκο της ψυχορραγούσας  κοινωνίας μας. Κρυφογελούν ικανοποιημένοι οι δεξιούληδες νοικοκυραίοι και ιδρώνουν από χαρά, κάτω από τα δικτυωτά καλσόν τους, οι δεξιούλες νοικοκυραίες, στην σκέψη ότι ακόμα ένας νόμος – θρίαμβος του νεοφιλελεύθερου ατομισμού, ακόμα ένας νόμος που μας φέρνει πιο κοντά στις ψευτοκοινωνίες της «πεφωτισμένης Εσπερίας», επιβλήθηκε από τα «ζωηρά παιδιά» του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Αφ’ υψηλού, όπως πάντα, παρακολουθούν την κατάσταση οι παντός είδους «αμεσοδημοκράτες». Εθελοτυφλούν στην εικόνα ενός κοινοβουλίου, που προήλθε από την δική τους επιδεικτική αποχή, να έχει μόνη σοβαρή πολιτική δύναμη, αντιτασσόμενη  στην ψήφιση του νόμου που χτυπάει την κοινωνία στο βασικό της κύτταρο, την οικογένεια, το Κ.Κ.Ε. και αυτό εμποδιζόμενο να εκφραστεί λογικά, από την αντικαπιταλιστική του ρητορική και τον «αρχέγονο» διεθνισμό του.  

Καταλαβαίνω και την χαρά των μεν και την «υψηλή αδιαφορία» των δε. Όταν ένας νόμος διαλύει επισήμως την κοινωνία, όταν ένας νόμος καταξιώνει «με τη βούλα» όποιον δεν επιδεικνύει τι κάνει στη ζωή του, αλλά το πώς και από πού το κάνει (κάθε τι στη ζωή του), τότε ο εξ αριστερών ή ο εκ δεξιών ή ο αφ’ υψηλού ατομισμός δεν μπορεί παρά να νοιώθει δικαιωμένος. Όσο για το νέο «Ιδιώνυμο» , αποτελούμενο από ποινικές διατάξεις – πέλεκυν για όποιον τολμήσει να εκφραστεί κατά ατόμων διαφορετικού «σεξουαλικού προσανατολισμού», δεν βαριέσαι! Τώρα είναι υπέρ τους, αν, κάποτε, στραφεί ένα τέτοιο ιδιώνυμο εναντίον τους, μπορούν με μια «τηλεοπτική επανάσταση», εύκολα να το καταργήσουν.
Ας επιτείνω, λοιπόν, τα αισθήματα δικαίωσης όλων των ανωτέρω:
Όπως όλα δείχνουν, επόμενο βήμα της προστασίας των ατομικών «δικαιωμάτων» των ομοφυλοφίλων θα είναι η θεσμοθέτηση του δικαιώματος να υιοθετούν παιδιά ομόφυλα ζευγάρια. Όταν και αυτός ο νόμος, που ομολογουμένως μας «έλειπε», ψηφιστεί, τότε μια λέξη της ελληνικής γλώσσας, θα πάψει να έχει το χυδαίο περιεχόμενο, που συντηρητικοί κύκλοι της απέδωσαν. Η λέξις «κωλόπαιδο», που αυτή την στιγμή έχει υβριστικό χαρακτήρα και συνοδεύεται από μύριες όσες διαστροφικές φαντασιώσεις για την σύλληψη ή την τέξιν του καθυβριζομένου, θα αποκαθαρθεί κάθε αισχρού νοήματος και αλίμονο σε όποιον τολμήσει να την απευθύνει σε άλλον όχι τιμητικά, αλλά καταφρονητικά.
Τότε και η σύγχρονη ελίτ, που τώρα περιορίζεται να διατυμπανίζει “έχω φίλους gay”, Θα μπορεί υπερηφάνως να λέει: «Έχω έναν φίλο μεγάλο κωλόπαιδο!». Χαράς ευαγγέλια!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Το ύφος και το νόημα του κειμένου αυτού σκοπό έχουν να προκαλέσουν τον σύγχρονο «προοδευτικό» καθωσπρεπισμό, αλλά και τις αυταρχικές, αντισυνταγματικές και αντιδημοκρατικές ποινικές διατάξεις, που δήθεν προστατεύουν τον  «σεξουαλικό προσανατολισμό». ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου